Simpozionul Internațional „George Enescu” – 2013

ANUNȚURI pentru
Simpozionul Internațional de Muzicologie din cadrul Festivalului Internațional „George Enescu” 2013

 

3 septembrie 2013

PROGRAMUL Simpozionului Internațional de Muzicologie din cadrul Festivalului Internațional „George Enescu” 2013

 

20 martie 2013

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Simpozionul Internațional de Muzicologie „George Enescu” va avea loc în zilele de 5 și 6 septembrie 2013, la Palatul Cantacuzino. Vor fi invitați 15 muzicologi din străinătate, programați în prima zi, și 15 muzicologi din România, programați în cea de-a doua zi.

Organizatorii asigură transport aerian și cazare la hotel invitaților din străinătate.

Toți participanții vor achita la înscriere 50 de lei, reprezentând contravaloarea celor 2 volume de Proceedings, pe care le vor primi în data de 5 septembrie.

Persoanele din provincie care doresc să participe o pot face doar pe cheltuială proprie (transport, cazare, volum etc.).

Propunerile primite până acum vor fi evaluate de experți și clasificate. Cele cu punctajul foarte bun vor fi incluse în cele 2 zile de prezentări iar cele cu punctaj mic vor fi publicate dar nu și prezentate în simpozion.

Coordonator științific,
Prof.univ.dr. Mihai Cosma

15 octombrie 2012

ÎNCEPEREA ÎNSCRIERILOR

Biroul de critică muzicală și muzicologie al U.C.M.R. anunță începerea înscrierilor pentru Simpozionul Internațional de Muzicologie GEORGE ENESCU, ediția 2013. Persoanele interesate sunt rugate să trimită prin email ( simpozion.enescu @ gmail.com ) sau prin Facebook – Simpozionul Internațional „George Enescu” o intenție de participare, titlul și rezumatul de 300 de cuvinte într-o limbă străină.

Termen: 15 noiembrie.

Urmează procedurile de evaluare, recomandările și invitarea celor acceptați. Și de această dată toate cheltuielile de participare și de tipărire a volumului de Proceedings vor fi suportate de organizatori.

Prof.univ.dr. Mihai Cosma, coordonator științific